Sacre Bleu! header image 1

Suicide Joe (tilegnet Charlie Hebdo)

januar 8th, 2015 · 2 Comments · Ikke kategoriseret

I lyset af terrorangrebet på Charlie Hebdos redaktion i Paris er min fem år gamle tegneserie “Suicide Joe vs. Dead Tree Press” pludselig blevet uhyggelig aktuel. Den skildrer hvad der ville være sket, hvis det dengang var lykkes tre terrorister at komme ind i JP/Politikens hus, og er tegnet som en mave-reaktion, hvorfor den har en noget grov og rå galgenhumoristisk stil (men depressionen skulle også gerne være synlig).

Her er den i sin helhed, klik på billederne for stort format. Den er læst på to minutter. Æret være tegnerne og skribenterne på Charlie Hebdo.‘Suicide Joe vs. Dead Tree Press’ blev oprindeligt trykt i Fantagraphics’ antologi ‘Kolor Klimax’ i 2012, udgivet på dansk i ‘Dokument’ (Aben Maler 2012).

Tags:

2 Comments so far ↓

 • massage tester

  Hey there fantastic blog! Does running a blog similar to this require a massive amount work?
  I’ve absolutely no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyhow, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.

  I know this is off subject but I just had to ask.
  Kudos!

 • Henricley

  C est juste, Ticketpusse, mais pour rester dans le terompel, il faut reconnaeetre qu il est loin le temps of9 le ministre de l inte9rieur en personne, par ailleurs gardien des cultes, interdisait aux kiosques harakiri-hebdo (l anceatre de Charlie) pour avoir titre9 bal tragique e0 l Elyse9e : un mort

Leave a Comment