Sacre Bleu! header image 1

Frank Miller i Politiken

august 28th, 2014 · No Comments · Politiken, Thomas Thorhauge

I dag pryder mine ydmyge streger hele to forsider af hæderspublikationen Politiken, samt midteropslaget i FILM&TV. Anledningen er at Frank Miller er tilbage med endnu en tvivlsom filmatisering om Sin City. Frank Miller er indiskutabelt en af de mest centrale nulevende tegneserietegnere (og -forfattere), og hans hovedværker – Daredevil: Born Again, The Dark Knight Returns og Batman: Year One – er stadig noget af det mest intelligente, originale og energiske tegnede fortællekunst fra Nordamerika, og har indlysende påvirket mig stærkt. Jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig at lave noget i forbindelse med dagens premiere på Sin City: A Dame to Kill For, og selvom jeg mildest talt har blandede følelser for Millers City-projekt sagde jeg naturligvis ja, for gammel kærlighed ruster som bekendt ikke.

Ovenfor opslag, nedenfor forside, klik for stor udgave.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment