Sacre Bleu! header image 1

European Newspaper Award II

august 21st, 2013 · No Comments · Politiken

Det var en dejlig overraskelse, da Politikens Kultur-zar Kasper Steenbach forleden overbragte mig nyheden om, at min Jørgen Leth-extravaganza fra sidste år netop er blevet anerkendt som “Award of Excellence” til den store European Newspaper-kongres i Wien. Det er andet år i træk, anerkendelsen rammer et indslag produceret af mig, og det er jeg meget beæret over. Især fordi jeg i perioden kun har lavet to indslag, hvilket betyder… at der er 100% garanti for en fornem pris, hvis man bestiller et opslag eller en forside hos mig, hihi – køb, køb!

Jeg er oprigtig glad for anerkendelsen, og jeg betragter selv indslaget som mit bedste i Politiken. Arbejdet bestod bl.a. i en uforglemmelig middag med Jørgen Leth, hvis perspektiver på Tour de France er det, skriblerierne handler om. Jeg gjorde mig virkelig umage med at frembringe essensen af Jørgen Leth og Tour de France, og så måske lige tilføje et liiiiille stænk humor, så det hele glider lidt bedre ned hos de læsere, der hverken interesserer sig for Leth eller Tour de France …

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment