Sacre Bleu! header image 1

Comicing!

august 21st, 2013 · No Comments · Jasper laver en film

comicing

To friske fyre – Shum Stra og Lasse Valentini Jensen – står bag det spritnye koncept Comicing, som lidt forenklet er en slags Youtube for tegneserier, i første omgang henvendt danske læsere. Alle kan uploade hvad som helst, så længe de har ophavsretten til det, og herlighederne er ganske gratis. Jeg er personligt imponeret over projektet, som bl.a. er ufatteligt brugervenligt og gennemtænkt, og tænkte straks: “Nøøøj! Det vil jeg støtte!” Så jeg har lagt min lille stribe-saga om hipsteren Jasper op, som man kan følge, anmelde, tilsvine, abonnere på, og så videre.

Klik HER.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment