Sacre Bleu! header image 1

Copenhagen Comics!

april 17th, 2013 · 1 Comment · Det sidste ord

Copenhagen Comics nærmer sig! Jeg fik (vist nok pga. afbud fra Lou-tegner Julian Neel) lov til at tegne børneplakaten til festivalen, der løber af stabelen 1. og 2. juni, og som denne gang har et virkeligt, virkeligt stærkt, internationalt program. Samtidig afholdes Pingprisen i Lille Vega, hvor min lille bog Det sidste ord er nomineret i kategorien “Bedste danske tegneserie”. Det er altsammen meget spændende – kom, kom, kom og vær med!

Plakaten ovenfor er designet med henblik på stort plakatformat, hvorfor detaljerne forsvinder på skærmen. Men klikker du her kan du se den i en større udgave.

Tags: ··

One Comment so far ↓

  • Dan

    OG! Thomas glemmer at fortælle det bedste…plakaten kommer til salg på festivallen i en særlig oversized luksusudgave – så du kan få den op at hænge derhjemme – så du RIGTIGT kan nyde detaljerne ;)

Leave a Comment