Sacre Bleu! header image 1

TEDx Copenhagen, graphic recording ‘raps’ it up …

januar 27th, 2013 · No Comments · BiggerPicture.dk

Efterhånden har jeg lavet en del såkaldte ’graphic recordings’, hvor altså man tegner live, mens en konference skrider frem, og hvor jeg så effektivt som muligt prøver at fange essensen af en dags input på et stort lærred. Det er noget jeg gør med Bigger Picture, og næsten altid for større virksomheder til internt brug. En undtagelse var TEDx Copenhagen, hvor Bigger Picture gav den hele armen. Min høvding Ole holdt en TEDx-talk (der handler om at tegne, se den her), Loa og Mia koordinerede et firefløjet interaktivt indslag med publikum og jeg selv stod i Bremens foyer og tegnede dagen, takket være en fjernsynsskærm ved min side. Til allerallersidst opsummerede den forrygende improrapper Per Vers hele dagen, ledsaget af mine billeder, og det er takket være optagelser fra publikum klippet sammen til en funky helhed – klik ovenfor og nyd Pers powerrap. Min tegning kan i øvrigt ses her (og ja, det er jo en øvelse der foregår i nuet uden skitser og sådan, så derfor bliver resultatet altid lidt upoleret, sådan er det… ).

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment