Sacre Bleu! header image 1

Så så man lige mig og Jørgen Leth …

december 7th, 2012 · No Comments · Det sidste ord

De gode folk på Rosinante sørgede heldigvis for at dokumentere seancen med Jørgen Leth og mig på årets Bogforum. Det er en halvlang video på knap tyve minutter, men Jørgen sørgede veloplagt for en række perler som fx 10:30 – Jørgen: “Jeg forkaster George Lucas”, 13:26 – Jørgen: “Kubrick er ikke en af mine favoritter”, 16:50 – Jørgen: “Det er bedre FØRST at forelske sig en kvinde og SÅ lave en film med hende, meget bedre” og endelig 17:16 hvor Jørgen forklarer hvorfor alle mennesker i universet hurtigst bør anskaffe sig bogen.

(Hvorfor Leth? Jeg har siden 2008 lavet i alt tre tegneserier med Jørgen Leth i hovedrollen, hvoraf to er med i Det sidste ord. Det var ham, der indirekte startede min række af tegneserier, hvor ægte citater sættes i en tegnet, fiktionaliseret ramme. Køb også Jørgens Det uperfekte menneske 1-3, som er fantastisk læsning. Og se De fem benspænd, verdens bedste film om kunstnerisk eller kreativ proces.)

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment