Sacre Bleu! header image 1

Batman 4 ever

august 3rd, 2012 · No Comments · Hype

I anledning af, at Christopher Nolan netop har sat punktum for sin pompøse Batman-trilogi, kommer alle Bat-minderne tilbage som en flaksende flagermus udenfor vinduet. Jeg har anmeldt hele trilogien, med vægt på ‘Dark Knight Rises’ på tegneseriemagasinet Nummer9, og fortsatte Bat-tankerne på Radio 24syv forleden aften, hvor Batman-connaisseur Cav Bøgelund og jeg selv havde en HEL TIME til rådighed! Indslaget blev indimellem lidt nørdet (men det var vi også blevet opfordret til) og lidt pjattet, men vi gjorde os umage med sobert at karakterisere fænomenet og fascinationen.

Læs min anmeldelse på Nummer9 lige her.
Lyt til radio 24syvs Bat-krønike lige her.

Illustrationen er tegnet af mig selv i anledning af Batmans 70-års fødselsdag i 2009. Klik på den for at se referencerne tydeligere (undskyld)

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment