Sacre Bleu! header image 1

Dokument er på gaden!

maj 30th, 2012 · No Comments · Ikke kategoriseret

Det kan nu konstateres at Dokument – Tegneserier i virkeligheden endelig er udkommet. Bogen er kort fortalt en antologi med tegneserier af en masse talentfulde tegnende fortællere, som alle har kreeret tegneserier, der i en eller anden grad forholder sig til ‘virkeligheden’. Den er blevet anderledes end jeg havde forestillet mig, men indholdet har et imponerende højt niveau, og bogen fremstår indbydende og mærkeligt nok ret homogen. Jeg har selv en dansk udgave af ‘Suicide Joe mod Provins-Tidende’ med i bogen, der oprindeligt blev lavet til Fantagraphics-antologien Kolor Klimax. Jeg snakker lidt om den ovre på Nummer9, klik her.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment