Sacre Bleu! header image 1

DET SIDSTE ORD er ude nu!

marts 2nd, 2012 · No Comments · Det sidste ord

Nu er min nye bog endelig udkommet! Den hedder DET SIDSTE ORD og er udgivet af Rosinante, der også udgav KOM HJEM i 2009. Den er tiltænkt som en forhåbentlig morsom og tankevækkende guide til livet, som oplevet og (smerteligt) erfaret af nogle af verdens største filmkunstnere. Helt konkret er teksten eller udsagnene i bogen autentiske citater, som ledsages af fiktive tegneserieforløb. Hovedtemaet i bogen er eksistentialisme i bredest mulige forstand, og det eneste, den fordrer af læseren, er evnen til at se det alvorlige i det komiske og det komiske i det alvorlige. Jeg synes selv det er min mest vellykkede tegneserie.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment