Sacre Bleu! header image 1

Shepard Fairey foregrebet

august 17th, 2011 · 2 Comments · Jasper laver en film, Politiken, Street Art

Jeg deltog i en debat om Shepard Faireys notoriske gavlmaleri på tegneseriesitet Nummer9 mens balladen stadig stod på. Et par dage efter bragte Jyllands-posten og Euroman historien om at Fairey fik bank af et par autonome drengerøve, men fordi de autonome er mere street end både Fairey og hans danske galleri V1 blev episoden forsøgt bagatelliseret. Men det VAR en fed historie, og den kom frem, og nu har Fairey selv blogget om den på Huffingtonpost, og siger det hele var Politikens skyld, men det var det ikke, og nu har Fairey – ifølge TV2 Lorry – også undskyldt overfor Politiken, jøsses.

Anyway, det sjove er, at jeg helt havde glemt at Jasper, min lille antihelt som huserer i selvsamme dagblad, havde været hee forløbet igennem en måned før Fairey. Jaspers street art blev dog sat op i Jægersborggade, 20 meter fra Jagtvej 69, men forløbet er helt tilsvarende, helt ned til spark og slag og blåt øje.

Ak ja.


Tags:

2 Comments so far ↓

Leave a Comment