Sacre Bleu! header image 1

Årtiers udgivelse: Jimmy Corrigan, den klogeste dreng i verden

maj 8th, 2010 · No Comments · Hype

Chris_WareENDELIG! Chris Wares hovedværk, Jimmy Corrigan, The Smartest Kid on Earth, er nu udkommet på dansk, i en toptilrettelagt udgave på Aben maler. Det er selveste signaturværket i bølgen af nye tegneserier fra de sidste 15 år, et fuldblods mesterværk i alle henseender. Jeg har skrevet og talt om den bog en million gange, og det må være nok. Det eneste, der er tilbage at sige, er: KØB DEN. Den er helt uden for diskussion pengene værd, Jimmy Corrigan er en bog, man vender tilbage til igen og igen.

Ware er som bekendt hovednavn på tegneseriefestivalen i Øksnehallen, Kbh., 22. og 23. maj, køb dit eksemplar der, og nyd (den både sjove og særdeles reflekterede) Ware i samtale med Matthias Wivel om lørdagen.

I Information blev dette lille interview med Ware i øvrigt bragt forleden.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment