Sacre Bleu! header image 1

Kurosawa 100 år

marts 12th, 2010 · No Comments · Hype, Ikke kategoriseret, True Story

Ugens True Story i Politikens Filmtillæg har (som det ses ovenfor) Akira Kurosawa som hovedperson. Kurosawa ville være blevt 100 år den 23. marts, og i den anledning blænder Cinemateket op for en greatest hits-kavalkade. Kurosawas film er stadig fantastiske og energiske åbenbaringer, og der er ingen undskyldning for ikke at tjekke et par stykker ud (fx Rødskæg, Himmel og helvede eller Stray Dog, bare for ikke at nævne de sædvanlige). Pols Filmtillæg byder i øvrigt i samme nummer på et Kurosawa-essay, forfattet af Donald Richie (måske verdens førende Kurosawa-connaisseur), okAY wauw, der er sgu format over den publikation! Ja, jo, avisen udkom i går, men tillægget ligger gratis i landets biografer, hvor der også er fede film i øjeblikket…

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment