Sacre Bleu! header image 1

Hype: Min fjerne barndomsby

januar 13th, 2010 · 1 Comment · Hype

Forlaget Fahrenheit udgiver i morgen den første manga for voksne på dansk, Jiro Taniguchis Min fjerne barndomsby. Det fejres med en reception i Thimers Magasin, Tullinsgade 24, København, kl. 16.30-18.00. Oversætter Mette Holm vil sige et par ord om arbejdet med oversættelsen og forlægger Paw Mathiasen om selve udgivelsen af en japansk tegneserie. Mød op og læs endelig tegneserien — den er fremragende!

Læs mere om udgivelsen på Fahrenheits hjemmeside, og check Matthias Wivels anmeldelse af en række værker af Taniguchi, inkl. Min fjerne barndomsby, fra 2003 ovre på Rackham.

Tags: ··

One Comment so far ↓

  • Min Fjerne Barndomsby | bibisblog

    [...] oversatte mangategneserie for voksne (i følge min en af mine autoriteter på området, nemlig Sacre-Bleu!). Den bygger på tankeeksperimentet: “Hvad hvis jeg vågnede op i min tidlige ungdom og fik [...]

Leave a Comment