Sacre Bleu! header image 1

Whatever happened to…

juni 30th, 2009 · 1 Comment · Diverse


… Jørgen Leths arm? Et par vakse læsere har stillet dette spørgsmål efter at have nærstuderet billedet af Leth, der finder sin bordtennistræningsdragt i sin imposante Armani-skjortekollektion. Nogle har endda været så dristige at antyde at ophavsmanden måske halvsov, da tegningen blev begået. Men der er naturligvis tale om en overmåde gennemtænkt intertekstuel leg på tværs af hæfterne i Aben Malers 676-serie. Således er Leths arm nu dukket op i Philip Ytournels (supercharmerende og veloplagte) Date. Så nu er order restored, og alle kan ved selvsyn beundre disse unge tegneseriefløses virtuose leg med konventioner og læserforventninger. Eller tænke sit, naturligvis …

Ovenfor: Side 2 i Jørgen Leth, og side 10 i Date. Begge udgivet på Aben Maler. Date copyright Philip Ytournel

Tags: ·

One Comment so far ↓

Leave a Comment