Sacre Bleu! header image 1

From Wonderland With Love

juni 12th, 2009 · No Comments · Ikke kategoriseret

Nok er jeg stadig fanget i USA, men den fabelagtige MoCCA-festival er forlængst overstået. Ovenfor er det min tegnestuemakker Simon Bukhave, der signerer en dugfrisk udgave af årets tegneserieantologi, From Wonderland With Love – et pragtfuldt overflødighedshorn af danske tegneserier, redigeret og tilrettelagt af Steffen P. Maarup, og udgivet af Fantagraphics og Aben Maler. Det er virkelig blevet en lækker bog, og selvom mange måske er bekendte med dele af indholdet, er Wonderland svær at komme uden om. Glæd dig til den rammer danske forhandlere (selvom distributionen nok bliver lidt begrænset eftersom teksten er på engelsk), der er smæk for skillingen.

MoCCA var fantastisk – jeg uploadede en lille billedreportage på metabunkeren, lige her.

Mere spændende nyt, meget snart…

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment