Sacre Bleu! header image 1

KOM HJEM: Det ultimative nørd-interview

maj 29th, 2009 · No Comments · Hype, Interview, Kom hjem

Metabunkeren har min gamle partner in crime Matthias Wivel netop lagt et laaaaaaaaaaangt og ret tegneserienørdet interview med undertegnede op. Der er måske lidt overraskelser, i hvertfald et fraklip, de sædvanlige polemiske udfald og enkelte betragtninger som måske-måske ikke kan perspektivere læsningen af Kom hjem en smule. Vi har gjort os umage, men har altså som antydet nægtet at fatte os i internetkorthed. Buckle up, og tjek det ud her!

Bonus: Cambridge-Matthias sidder i øjeblikket selv og lader som om han lægger sidste hånd på sin eget store selvdestruktive projekt, en kæmpemonografi om Tizian (samtlige værker, så vidt jeg er orienteret!), som lissom skal omkalfatres til en ph.d.-afhandling med afleveringsdato i går. Mere info følger uomtvisteligt…

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment